Vårt syfte

BREWING FOR A BETTER TODAY AND TOMORROW

Vårt syfte guidar oss i allt vi gör. Vi strävar efter perfektion i alla våra aktiviteter. Vi fokuserar på forskning och innovation, alltid med utgångspunkt från vad våra konsumenter vill ha, och vi strävar efter att utveckla en mer hållbar bryggerinäring där vi även bidrar till samhället och skapar en bättre framtid för oss alla.

På Carlsberg har vi länge strävat efter att arbeta hållbart, ja faktiskt ända sedan JC Jacobsen grundade Carlsberg 1847. JC Jacobsen var en pionjär och han, liksom alla våra grundare, strävade efter att utveckla bryggarkonsten, idag och imorgon.

Vårt syfte – Brewing for a Better Today and Tomorrow – handlar om just det.

Carlsberg Stiftelsen är Carlsberg-koncernens huvudägare. Stiftelsen etablerades av Carlsbergs grundare J.C. Jacobsen 1876 och är en av världens äldsta kommersiella stiftelser. Carlsberg Stiftelsen tillsammans med Nya Carlsberg Stiftelsen och Tuborg Stiftelsen får nästan 30 % av Carlsberg-koncernens utdelningar och 2022 blev det 1,03 miljarder DKK som användes till stöd för vetenskaplig forskning, konsten och till civilsamhället.

Läs mer om Carlsbergstiftelsen.