Ny film i vår ”Vem kör?”-kampanj

Alkohol och bilkörning är en livsfarlig kombination.  Ändå görs det varje dag tusentals bilresor där föraren är berusad. Detta vill vi ändra på. Därför har vi startat initiativet ”Vem kör?” tillsammans med Harrys.  ”Vem kör?” handlar ytterst om att alltid avstå alkohol i trafiken.

I årets kampanj har välkända tv-profiler ställt sig bakom initiativet ”Vem kör?” genom att skjutsa hem gäster från Harrys restauranger. Musikproducenten Anders Bagge överraskade gäster på Harrys i Jönköping och tv-snickaren Anders Öfvergård körde gäster från Harrys i Örebro. Om ett par dagar presenteras den sista kändisen.

Se nya filmen med Anders Öfvergård här

Se Anders Bagges film här

 

Sedan 2011 har Carlsberg Sverige, tillsammans med Harrys, arbetat med att upplysa om farorna med alkohol och bilkörning. Initiativet syftar till att få krogbesökaren att tänka till och aldrig någonsin sätta sig berusad bakom ratten. Man behöver inte välja mellan att köra bil och umgås med vänner på krogen, det finns många bra alkoholfria alternativ.

Årets kampanj innehåller även den alkoholfria öldrinken ”Drivers Choice” och specialdesignade Ramlösaflaskor som delas ut på Harrys under vissa kvällar.

Fråga alltid dig själv:

Vemkorlogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *