Se den nya ”Vem kör?”-filmen

Idag lanserar vi vår tredje och sista film i vår ”Vem kör?”-kampanj som vi gör tillsammans med Harrys.

Sist ut att skjutsa hem gäster från Harrys restauranger är komikern och före detta polisen Hasse Brontén.

Carlsberg Sverige har tillsammans med Harrys, sedan 2011 arbetat med att upplysa om farorna med alkohol och bilkörning. Vem kör? syftar till att få krogbesökaren att tänka till och aldrig någonsin sätta sig berusad bakom ratten. Man behöver inte välja mellan att köra bil och umgås med vänner på krogen, det finns många bra alkoholfria alternativ.

I år har vi samarbetat med musikproducenten Anders Bagge, tv-snickaren Anders Öfvergård samt komikern och före detta polisen Hasse Brontén. De har ställt sig bakom initiativet ”Vem kör?” genom att agera chaufförer och skjutsa hem gäster från Harrys restauranger.

Se Hasse Bronténs film här.
Se Anders Öfvergårds film här.
Se Anders Bagges film här.

 

Alkohol och bilkörning är en livsfarlig kombination.  Ändå görs det varje dag tusentals bilresor där föraren är berusad. Detta vill vi ändra på. Därför har vi startat initiativet ”Vem kör?” tillsammans med Harrys.  ”Vem kör?” handlar ytterst om att alltid avstå alkohol i trafiken.

Årets kampanj innehåller även den alkoholfria öldrinken ”Drivers Choice” och specialdesignade Ramlösaflaskor som delas ut på Harrys under vissa kvällar.

Drinks_Vem_kor

 

 

 

 

 

 

 

Fråga alltid dig själv:

Vemkorlogga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *