Visst ses vi i Almedalen

Nu i helgen drar Almedalsveckan igång och det är fjärde året i rad som vi finns på plats i Almedalen med en #alkoholfri bar. Du hittar oss på Hamnplan 5, måndag till fredag kl: 10.00-18.00. Här bjuder vi på vår alkoholfria öldrink RabarBeer som tagits fram av Tim Thörnhammar på Surfers i Visby. Vi hoppas på att möta många besökare och ha många livliga diskussioner kring ansvarsfull konsumtion. Nytt för i år är att Almedalsveckan även får en egen glass. Den alkoholfria ölglassen SorBeer, som vi smyglanserade tillsammans med StikkiNikki i våras för att fira tioårsjubileet av Carlsberg Non-Alcoholic. Utöver det bjuder vi på ett brett urval av våra alkoholfria produkter. Kom och prata med oss och smaka goda alkoholfria alternativ!

Recept på RabarBeer och SorBeer.

alkoholfri_bar

Under veckan kan du även släcka törsten med vårt alkoholfria ölbud. Gå in på Twitter eller Instagram, ange din position och hur många ni är och tagga #ölbudet så kommer vi med Carlsberg Non Alcoholic till dig. Ölbudet går att beställa måndag-torsdag kl: 11.00-17.00 och leverans sker var som helst i Visbys innerstad.

Ölbudet_logga

 

 

 

På tisdag den 5 juli är vi en av medarrangörerna till Bryggardagen, där Sveriges Bryggerier bjuder in till ett seminarium kring alkoholreklamens påverkan, bryggarboomen, miljö- och integrationsansvar i branschen och gränssmuggling. Kom hela eftermiddagen, på Best Western Hotel, Strandgatan 34, kl: 13.00-17.00, eller välj det ämne som särskilt intresserar dig. Bryggarprogrammet som PDF.

Bryggardagen

Under veckan kommer vi även att spela in Ölpodden. Vi gör fem inspelningar med intressanta Almedalsprofiler måndag till onsdag. Du hittar ”inspelningsstudion” vid vår alkoholfria bar och kan lyssna live där, alternativt lyssna på dem på iTunes eller Soundcloud efteråt. Schema för Ölpodden.

ölpodden_text

Följ oss live under veckan här på Okorkat.se, vår plattform för hållbarhet, på Twitter: CarlsbergSWE, Instagram: Carlsbergsverige och Periscope: CarlsbergSWE

#Almedalen #Okorkat #Alkoholfritt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *